Bleeding love flop!

Taking back my heart

Jeg har altid været fan af Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Hun har så sindsygt smuk en stemme, at jeg får kuldegysninger 9 ud af 10 gange jeg hører hende – og især på en live-optræden forstår hun, at levere til stående bifald!

Faktisk så ved jeg ikke, hvor meget jeg er til hendes medvirken i animationsfilm, som f.eks. frost, hvor hun synger “Lad det ske” – altså den danske version af “Let it go”. Hun gør det godt, men jeg kan måske bare bedre lide hende i tv-serien “Store drømme”, hvor man også får lov til at nyde hendes fantastiske sangtalent.

Sangen jeg synger i aftenens blog indlæg, stammer vidst nok fra dengang hun medvirkede i popstars. I al fald er sangen udgivet tilbage i 2004 – altså 11år siden! Det er måske ikke lige dét nutidens ungdom smækker på playlisten på spotify, men jeg synes nu altså ikke, at den er helt så tosset.

Soundtracket hedder “Taking back my heart” og handler om, at opdage, at ens kæreste er utro. Den giver stof til eftertanke og bedre er, at mange piger (tror jeg) kan nikke genkende til selve dén situationen, som er beskrevet i nummeret, hvor man engang måske har følt sig svigtet, tilsidesat og fravalgt.

Men hér præsenteres den omvendte model, hvor det for en gang skyld er kvinden, der tager sagen i egen hånd, fravælger og dumper HAM! Alle fejlene, han har gjort i tiden løb, bliver remset op samtidig med, at der melder sig et straf af selvindsigt og erkendelsen af, at man som kvinde, nogle gange kan være FOR godtroende og FOR naiv når noget er nyt og spændende. Well… vi har alle været der. Forelskelsen.
IMG_4315

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bleeding love flop!