Taking back my heart

Wanna meget up – tilmelding og dato!

Hey guys!
Det er tid til at vi skal ha fundet en dato for vores meet-up-dag! Sidst skrev vi lidt om, at det kunne være fedt, hvis datoen blev sat her i det nye år.

Planen er, at det skal foregå i Århus, da det er let at komme til og fra med bus og tog – evt. På cafe “skru ned” inde i Århus by, hvor priserne er noget alle budgetter kan holde til! Jeg har endnu ikke anskaffet lokale, så ovenstående er blot et forslag.

Jeg tænker, at april måske kunne være en mulighed, så er vi også ovre den værste regn og vi kan tage en strøgtur og hygge os i et forhåbentligt udemærket vejr! 🙂

Men hvilken dato vil det passe jer, at mødes? 🙂 skriv gerne forslag til en dato nedenfor i kommentarfeltet. Jeg tænker at lørdag bør være en dag flest mulige har mulighed for at kunne være med. Så er vi også fri for at skulle tage hensyn til evt. Arbejde 🙂

Når du tilmelder dig i kommentarfeltet nedenfor, så skriv lige hvilket navn jeg kan fange dig på, på facebook. For så opretter jeg lige en Begivenhed derinde og inviterer jer, så vi sammen kan diskutere os frem til en dato! 🙂 det er vidst lidt nemmere den vej rundt!

Som sagt er alle som har lyst, hjertelig velkomne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taking back my heart